Η προσθετική νυχιών είναι μία ασφαλής, μέθοδος αποκατάστασης των κατεστραμμένων νυχιών των ποδιών. Πραγματοποιείται με αντιμυκητιακά προϊόντα και συνιστάται σε οποιοδήποτε πρόβλημα μυκητίασης, τραυματισμού ή δυσμορφίας νυχιών. Η εφαρμογή επιτρέπεται μόνο από Ποδολόγο, ο οποίος προηγουμένως διορθώνει και αποκαθιστά τα αντιαισθητικά νύχια των ασθενών που έχουν επηρεαστεί από χρόνιες παθήσεις ή άλλα προβλήματα νυχιών.
 
Η προσθετική στα νύχια των ποδιών, είναι εξειδικευμένη εργασία που αναλαμβάνει Ποδολόγος, χωρίς την χρήση ακριβών γύψινων μοντέλων.  Το υλικό είναι μη τοξικό, φιλικό προς το δέρμα και το νύχι. Βοηθάει το νύχι να αναπνέει και προστατεύει την κοίτη του από διάφορες μηχανικές επιδράσεις και τραυματισμούς. Τα ενσωματωμένα απολυμαντικά μέσα εμποδίζουν το σχηματισμό φλεγμονών και την ανάπτυξη μυκήτων προστατεύοντας έτσι την ονυχιαία πλάκα.
 
Δημιουργείται ένα αισθητικά άψογα και οπτικά «φυσικό» νύχι, το οποίο αναπτύσσεται μαζί με το φυσικό και μπορεί κανείς να το κόβει, να το λιμάρει, να το περιποιείται και να το βάφει όπως θέλει.
 

Η Ποδολόγος

Καλλιρροη Πετροπουλου

Είναι εγγεγραμμένη ως ποδολόγος σε δύο Συλλόγους, στο Σωματείο Ποδολόγων Ελλάδας ...

Χρήσιμα Άρθρα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μητροπέτροβα 7-9 | Τ: 27210 25523 | Μ: 6946924358 | email: roypetr@yahoo.gr | www.podologiakalamata.gr |

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κλείστε ένα ραντεβού για τον έλεγχο των ποδιών σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Καλέστε μας στο 27210 25523

ON SOCIAL

FB: Κέντρο Ποδολογίας Καλαμάτας