Κέντρο Ποδολογίας Καλαμάτας - Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης - Συνεργασία

Το Κέντρο Ποδολογίας Καλαμάτας με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία κατασκευής, εισαγωγής και εμπορίας ορθοπεδικών ειδών, «Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης».

Είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ξεκινώντας τις δραστηριότητές της από το 1919 και συνεχίζοντας την παράδοση με εκπρόσωπό της τον απόγονο τέταρτης γενεάς, Χριστόφορο Κυφίδη. Βασιζόμενος στην άρτια επιστημονική του κατάρτιση, με σπουδές ειδίκευσης στη Γερμανία, πτυχίο στην κατασκευή ειδικών ορθοπεδικών βοηθημάτων και στηνεπιμονή, την εργασία και τις αξίες που πάντα είχε σαν αρχή, οδηγήθηκε στον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Μαζί θα αντιμετωπίσουμε μια πληθώρα παθήσεων όπως την φροντίδα διαβητικού ποδιού, ονυχοκρυπτώσεις και ονυχομυκητιάσεις. Επιπλέον αναλαμβάνουμε περιπτώσεις νυχιών που εισχωρούν στο δέρμα, την αφαίρεση κάλων και πραγματοποιούμε πελματογραφήματα. Οι θεραπείες θα γίνονται στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του Ορθοπεδικού Κόσμου Κυφίδης (Λ. Συγγρού 40-42).

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ιστοσελίδας του Ορθοπεδικού Κόσμου Κυφίδης ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kifidis-orthopedics.gr/rantevoy-podologias